Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Gratis  

verzending v.a. € 30,- in NL

Reviews NoyNuts Google

Hi! Ik ben noy

Mijn roots liggen op het Armeense platteland, waar de gunstige natuurlijke omstandigheden volmondige smaak geven aan alles wat op zijn bodem groeit. Hier heb ik geleerd om in harmonie en balans te leven met de natuur om ons heen. Daarom voel ik mij diep verbonden met de natuur en ga ik bewust om met wat zij ons geeft. Natuur voedt, verbindt en heelt. Ik doe dingen vanuit passie, overtuiging en omdat ik het goede wil doen. Authenticiteit staat bij mij hoog in het vaandel. Want als je niet overtuigd bent van wat je doet, waarom zou je het dan doen? Gedreven door mijn idealen vind ik het belangrijk om samen te groeien en steeds beter te worden in wat ik doe. Noy houdt van puur!

over noynuts

“Onze missie is het om mensen met gezonde, kwalitatieve, duurzame en onbewerkte producten te verzorgen. Dit doen wij zo veel mogelijk in harmonie met het milieu en de mensen waar wij mee verbonden zijn.”

NoyNuts loves nature

Noy houdt van jou!

Ik werk vanuit mijn liefde voor mens, natuur en gezond eten. Ik heb speciaal voor jou talloze uren besteed aan het selecteren van de meest ambachtelijke, kwalitatieve producten afkomstig van gepassioneerde boeren uit de hele wereld. De wijze waarop mijn producten gemaakt worden en de mensen die hiervoor zorgen vind ik enorm belangrijk. Daarom benader ik de mensen waarmee ik verbonden ben net als de producten die ik voor jou selecteer: vanuit aandacht en zorg. Noy houdt van jou!

“Een wereld creëren waarin gezond, kwalitatief, duurzaam en onbewerkt eten voor iedereen beschikbaar is zonder dat het milieu en de mensen die erbij betrokken zijn hier nadelen van ervaren.”

Noy houdt van natuur!

Mijn liefde voor de natuur en gezond, natuurlijk eten is afkomstig van de adembenemende schoonheid van de Armeense landschappen. Mijn roots liggen op het platteland, waar ik geleerd heb zorg te dragen voor mijn natuurlijke omgeving. Natuur heelt, voedt en verbindt. Ik geef om de manier waarop mijn producten worden gemaakt, en welke ecologische voetafdruk ze achterlaten. Zo vind je mijn duurzame ambities terug in alle stappen van het productieproces: van de oogst tot de verpakking heb ik nagedacht over wat er beter kan. Ik gebruik recyclebare en composteerbare verpakkingen voor mijn producten en ben constant bezig met de verduurzaming van het productie- en transportproces. Ook ben ik BIO/ SKAL gecertificeerd en hebben het merendeel van mijn producten het label ‘Vegan friendly’. Noy houdt van natuur!

Noy Love Nature
Vegan friendly notenshop

Vegan friendly label

Bio Skal Gecertificeerd

Bio / Skal gecertificeerd

ELBHO erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Direct hulp

Onze klantenservice is hier om te helpen, bel gratis naar 085 06 06 730

Snelle levertijd

Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
Gratis verzending v.a. € 30,- in NL

Veilig online betalen

Je betaalt makkelijk via iDEAL, PayPal of met je Visa of MasterCard