Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Convenience

Leaf_left2
Slide 1
Kant en klare, innovatieve snacks voor een gezonde leefstijl onderweg.
Noy Houdt van jou
Slide 1
Kant en klare, innovatieve snacks voor een gezonde leefstijl onderweg.
Noy Houdt van jou
Leaf_right2
coated noten

NOTEN
(RAW/GECOAT)

Puur natuur, gebakken, geroosterd of ambachtelijk gekruid: de lekkerste noten en notenmixen voor een geslaagd pauzemoment, waar je ook bent!

superfood icon

Snacks & Superfoods

Het beste wat de natuur aan smaak en voedingswaarden te bieden heeft, verpakt in één snack. Energie en focus, fuelled by plant power!

gedroogd fruit

GEDROOGD FRUIT

Heerlijke gedroogde zoeternijen vanuit de hele wereld die zorgen voor een natuurlijke energiekick.

raw noten

Biologisch

100% biologische producten waar mens, dier en milieu écht blij van worden. BIO/SKAL gecertificeerd.

Wij zijn ook verkrijgbaar via:

Wil je liever al je bestellingen op een centrale manier regelen? Geen probleem! Je kunt ons ook eenvoudig, samen met je andere food producten, via jouw vertrouwde groothandelaar verkrijgen.

Ons aanbod voor
Shop & Convenience

Shelfready

Shelf-ready packaging
en baliedisplays

Onze zakken (45/180g), kant en klaar verpakt in kartonnen (balie)displays. Hygienisch, makkelijk in opslag en in een handomdraai uitgepakt!

CardboardBox

Pillow packs los in kartonnen doos

Standard pillow packs (45g / 180g) verpakt in kartonnen dozen zonder displays.

Stellingkast1

Display gevuld met
producten naar keuze

Onze duurzame display van 100% recyclebaar ABS, gevuld met producten naar keuze (45g / 180g). Op basis van bruikleen.

Wensen op maat?

Indien gewenst is ook een gepersonaliseerde versie van onze producten bespreekbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zelf samengestelde notenmelange of een grammage die afwijkt van onze standaard porties (45g / 180g).
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Noy Houdt van jou2

Hoi! Ik ben Noy.
Aangenaam kennis te maken!

Het is mijn missie om iedereen met gezonde, hoogwaardige en duurzame snacks te voorzien die het beste in jou naar boven halen en tegelijk iets teruggeven aan de natuur. Snacks die op elk moment van de dag voor je klaar staan en je langdurig energie en vitaliteit geven – waar je ook bent. Maak kennis met mijn verhaal en visie!

Trends

Leveren van een product dat op alle huidige consumententrends punten scoort.

Om te overleven als convenience retailer moet het retail (food)aanbod constant herzien en vernieuwd worden. Anders loopt het bedrijf gevaar op een mismatch

tussen wat klanten willen en wat er aangeboden wordt. Daarom zijn handelaren altijd op zoek naar de nieuwste trends en marktontwikkelingen, en volgen ze klantwensen nauwlettend. Onze gezonde, makkelijke en duurzame snacks met innovatieve ingrediënten scoren op alle huidige consumententrends punten en brengen convenience en innovatie dichter bij elkaar.

feelgood

Versterken en uitbreiden
van de geleverde
convenience-service.
 

Convenience en vers, onbewerkt, gezond eten gaan niet altijd even goed samen. Eten wat snel en makkelijk mee te nemen is, is vaak niet gezond en veel bewerkt

om houdbaarheid te garanderen. Dit is jammer, want veel klanten hebben juist enorme behoefte aan makkelijke, gezonde snacks en maaltijden voor onderweg. Daarom moet er onder het concept van  “healthy fast food” meer variatie komen in het gezonde convenience assortiment door middel van goed geportioneerde, gezonde, verse producten. Noten-peulvruchtenmixen zijn perfect omdat ze lang vers blijven, goed vullen, gezond en onbewerkt aangeboden kunnen worden, en gezonde, plantaardige en daarmee duurzame alternatieven bieden voor chips, snoep en warme fastfood snacks.

Customize

Meer grip op de keten.
 
 
 

Omdat de traditionele supply chain vaak opgesplitst is in verschillende partijen, is het moeilijk om overzicht te behouden op factoren zoals tijd, kosten, productievolumes

en energie. Doordat wijzelf verticaal integreren dmv. import, in-house productie en levering kunnen wij meer grip garanderen op uitgaven, tijd, energie en voorraad en planning, wat een efficiëntere productieketen en transparantie naar de klant toe bevordert. Zo kunnen de snacks efficiënter geproduceerd, opgeslagen en geleverd worden aan groothandelaren. Dit komt ook onze duurzame ambities ten goede, omdat wij minder energie verbruiken en minder deadstock produceren.

Sustainable2

Verantwoorde tussendoortjes voor milieu en mens.
 
 

Onze snacks verlagen niet alleen op een flexibele, hygiënische manier de drempel tot een gezonder voedingspatroon bij gasten onderweg naar hun eindbestemming,

maar dragen ook bij aan het oplossen van duurzaamheidskwesties zoals voedselverspilling, recycling, plantaardige voedingspatronen en transparante voedselketens. Dit bevordert de algemene switch naar een meer verantwoorde omgang met consumptie die veel convenience retailers al nastreven.


Wil je meer weten over onze productieketens, ons duurzaamheidsbeleid, en hoe we het toepassen? Lees hier verder.

Contactformulier

Zijn onze snacks een mooie aanvulling op het food- en convenience-concept van jouw winkel? Wij horen graag van je!

Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bellen op +3185 060 66 05.

“ONZE MISSIE IS HET OM MENSEN MET GEZONDE, KWALITATIEVE, DUURZAME EN ONBEWERKTE PRODUCTEN TE VERZORGEN. DIT DOEN WIJ ZO VEEL MOGELIJK IN HARMONIE MET HET MILIEU EN DE MENSEN WAAR WIJ MEE VERBONDEN ZIJN.”