Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Gratis  

verzending v.a. € 30,- in NL

Reviews NoyNuts Google

Zakelijke oplossingen

NoyNuts is onderdeel van NoyPack. Een gecertificeerd en professioneel verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in het verpakken van kleinere food-producten. Onze loonverpakkers verpakken uw producten zoals u dit wenst. Hierbij kunnen private label verpakkers uw product in uw eigen verpakking inpakken. Indien u dit wenst kunnen wij ook de verpakking voor u ontwerpen. Wij komen graag samen met u tot slimme verpakkingsoplossingen.

Private label loonverpakker

Verschillende verpakkingsmogelijkheden

U kunt het gehele verpakkingsproces aan ons overlaten. Wij maken tijdens het verpakken gebruik van een verticale en horizontale verpakkingsmachine met een metaaldetector en een tweede weegschaal, deze machine wordt ook wel de VFFS genoemd. De verticale verpakkingsmachine is geschikt voor producten welke in de verpakking kunnen worden ‘gestort’, zoals noten en zaden. De horizontale verpakkingsmachine is dan weer meer geschikt voor de wat vastere producten zoals bijvoorbeeld graanproducten en rijstcrackers.

Private label verpakkers

U kunt bij ons uw product in uw eigen verpakking laten verpakken. Op deze manier wordt het product helemaal zoals u dit wenst. Als u graag een eigen verpakking zou willen hebben, maar nog niet zelf op een goed ontwerp bent gekomen, kunnen wij u helpen. Ons professionele team aan ontwerpers gaat dan voor u aan de slag om tot de perfecte verpakking te komen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zorgen er dan ook voor dat de door ons ontworpen verpakkingen aan hoge standaarden voldoen.

private label verpakkers
Verpakkingsmogelijkheden

Verschillende soorten verpakkingen

Wij bieden u verschillende verpakkingsmogelijkheden aan. Deze verpakkingen kunt u voorzien van uw eigen ontwerp, of u kunt de verpakking door ons laten ontwerpen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Pillowbag: een aan drie kanten gesealde vlakke zak voor het vacuüm verpakken van producten.
  • Blokbodem: een nostalgische papieren zak voor lang houdbare producten, zoals bijvoorbeeld thee.
  • Quattroseal: een aan alle kanten gesealde zak voor een extra lange houdbaarheid van uw product.
  • Doy pack: een ‘stazak’ voor droge voedingsmiddelen, eventueel met hersluitbare strip.
  • Cupjes: ovale cupjes met een seal en een deksel voor het hersluiten van de verpakking. Een luxe uitstraling en ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld noten.
  • Krimpverpakking: verpak uw product aan alle kanten door middel van krimpfolie.
  • Gasverpakking: laat uw product onder een beschermde atmosfeer verpakken en zorg voor een extra lange houdbaarheid van uw product.

Internationaal verpakkingsbedrijf, opslag en logistiek partner

Naast dat wij uw producten door middel van professionele machines (een horizontale en verticale verpakkingsmachine: VFFS) in kunnen pakken, kunnen wij ook voor de opslag en het vervoer van uw producten zorgen. Hierbij nemen wij nog echt de tijd voor u en kunnen wij samen naar logistieke problemen kijken en samen tot oplossingen komen. Bovendien vervoeren onze professionele en gecertificeerde chauffeurs de producten internationaal waardoor wij een zeer breed bereik hebben.

Contactgegevens

Wilt u meer te weten komen over de verpakkingsmogelijkheden? Of wilt u eens langskomen bij ons op locatie om de verschillende verpakkingsmaterialen en verpakkingsmethoden te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op!

Bel ons op 085 060 66 05  of mail naar sales@noynuts.nl

Adresgegevens
Van het Hoffstraat 29
2991XP Barendrecht
Nederland

Informatie aanvragen

Direct hulp

Onze klantenservice is hier om te helpen, bel gratis naar 085 06 06 730

Snelle levertijd

Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
Gratis verzending v.a. € 30,- in NL

Veilig online betalen

Je betaalt makkelijk via iDEAL, PayPal of met je Visa of MasterCard