Slide 2
Zakelijk bestellen

Je bent geïnteresseerd in onze producten voor jouw supermarkt, sportschool, hotel, of gewoon voor je collega’s als gezonde lunch-snack? Leuk! Op deze pagina leggen wij je precies uit wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

bijenpollen product foto

B2b oplossingen op maat

Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant. Over het algemeen bieden wij de onderstaande mogelijkheden voor jouw bedrijf.

noynuts stellingkast

Stellingkast met producten op maat (bruikleen)

Balie-displays

shelf ready packaging

Shelf-ready packaging

Welke producten kun je bij ons verkrijgen?

Met veel liefde en aandacht hebben wij producten geselecteerd waarvan wij overtuigd zijn dat ze waarde toevoegen aan je dag. Of je nou je beste fitness-prestatie ooit wilt behalen, of voor die ene belangrijke presentatie in topvorm wilt zijn, gezond en natuurlijk eten gaat jou daarbij helpen. Op basis van deze overtuiging bieden wij onze producten in de onderstaande zes categorieën aan:

coated noten

Coated

Ambachtelijke notenmixen, innovatieve snacks en lekkere, natuurlijk gekruide tussendoortjes waar je echt energie van krijgt.

raw noten

RAW

100% natuurlijke, onbewerkte noten en notenmixen. Geen poespas of revolutionaire toevoegingen. Smaak, kwaliteit en voedingswaarden spreken voor zich.

gedroogd fruit

Gedroogd fruit

Natuurlijke zoeternijen vanuit de hele wereld. Voor wanneer je behoefte hebt aan een extra energie-kick, maar niet naar een bewerkt product wilt grijpen.

Superfoods

Wij hebben precies voor jou uitgepluisd welke producten het beste zijn wat de natuur ons te bieden heeft. Van plantaardige voedingssupplementen in poedervorm over eeuwenoude powerfoods zoals quinoa en chia tot ontbijtgranen en bakproducten die ervoor zorgen dat je dag niet meer stuk kan.

biologisch

Biologisch

Een groot deel van onze producten is van 100% biologische oorsprong en daarmee goed voor mens, dier en natuur. Tevens zijn deze producten ook BIO/SKAL gecertificeerd en dragen dus bij aan de standaardisatie van biologische kwaliteit en keuring hiervan.

cadeauboxen

Cadeauboxen

Onze heerlijke snacks, notenmixen en gedroogde fruitsoorten zijn ook verkrijgbaar in verschillende cadeauboxen. Want wat is een mooier cadeau om aan iemand te geven waar je van houdt dan heerlijk eten wat tegelijk bijdraagt aan hun gezondheid?

BRANCHES

Supermarkten

Maaltijd- of snackboxen

Hotels en sportscholen

Scholen en universiteiten

Gezondheidsinstellingen

Tevens is het ook mogelijk om als bedrijf bij ons jouw lunch- of ontbijtproducten te bestellen. 
Denk hierbij aan kleine zakjes granola, gedroogd fruit, noten, pitten en zaden en nog veel meer.

Informatie aanvragen

Vragen? Bel ons op 085 060 66 05  of mail naar sales@noynuts.nl