Vragen? Bel gratis naar  

085 06 06 730

Snackboxen / Maaltijdboxen

Leaf_left2
Slide 1
DÉ GEZONDE AANVULLING VOOR IN UW SNACK- OF MAALTIJDBOX
Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant.
Noy Houdt van jou
Slide 1
DÉ GEZONDE AANVULLING VOOR IN UW SNACK- OF MAALTIJDBOX
Elke klant heeft verschillende behoeftes, waardoor het voor ons belangrijk is om eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek te voeren over wensen, verwachtingen en ideeën. Alleen zo is een op maat gemaakte oplossing voor elke samenwerkingspartner te vinden. Hierdoor verschilt het assortiment en de presentatie ervan per klant.
Noy Houdt van jou
Leaf_right2
coated noten

NOTEN
(RAW/GECOAT)

Puur natuur, gebakken, geroosterd of ambachtelijk gekruid: de lekkerste noten en notenmixen. Voor elke box wat wils!

superfood icon

Snacks & Superfoods

Het beste wat de natuur aan voedingswaarden te bieden heeft, verpakt in één snack. Haal innovatie in je productassortiment!

gedroogd fruit

GEDROOGD FRUIT

Heerlijke gedroogde zoeternijen vanuit de hele wereld die zorgen voor een natuurlijke energiekick.

raw noten

Biologisch

100% biologische producten waar mens, dier en milieu écht blij van worden. BIO/SKAL gecertificeerd.

Eenvoudig bestellen

Wil je liever al je bestellingen op een centrale manier regelen? Geen probleem! Je kunt ons ook eenvoudig, samen met je andere food producten, via jouw vertrouwde groothandelaar verkrijgen.

Onze oplossingen voor jouw
maaltijd- of snackbox

Shelfready

Shelf-ready
packaging

Onze zakken (45/180g), kant en klaar verpakt in kartonnen displays. Makkelijk in opslag en in een handomdraai uitgepakt!

CardboardBox

Pillow packs
los in kartonnen doos

Standard pillow packs (45g / 180g) verpakt in kartonnen dozen zonder displays.

Wensen op maat?

Indien gewenst is ook een gepersonaliseerde versie van onze producten bespreekbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zelf samengestelde notenmelange of een grammage die afwijkt van onze standaard porties (45g / 180g).
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Noy Houdt van jou2

Hi! I’m Noy.
Nice to meet you!

Het is mijn missie om iedereen met gezonde, hoogwaardige en duurzame snacks te voorzien die het beste in jou naar boven halen en tegelijk iets teruggeven aan de natuur. Snacks die op elk moment van de dag voor je klaarstaan en gezonde ambities vereenvoudigen. Maak kennis met mijn verhaal en visie!

Customize

voor lange termijn samenwerkingen

Met elke klant streven wij een samenwerking op lange termijn aan, en een oplossing die 100% bij een organisatie past. Daarom is het onder bepaalde omstandigheden 

ook mogelijk om een persoonlijke draai aan het product te geven wat je bij ons bestelt. Door ons in-house verpakkingsbedrijf is het bijvoorbeeld mogelijk om custom mixen te laten mengen, de grammage aan te passen of een eigen design op de verpakking te printen. Deze flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

SupplyChain2

Verticale integratie & in-house verpakken

Wij kopen in, mengen, verpakken en vervoeren (waar mogelijk) zelf onze producten. Hiermee hebben wij meer grip op uitgaven, tijd, energie en voorraad en planning,

wat een efficiëntere productieketen en transparantie naar de klant toe bevordert. Dit komt ook onze duurzame ambities ten goede, omdat wij onder de streep minder energie verbruiken en minder deadstock produceren.

Convenience

Een product dat helemaal in het teken staat van convenience

Voordat klanten onze producten in jouw box ontvangen, zijn wij al druk bezig geweest het product op allerlei vlakken te toetsen. Kloppen de voedingswaarden? 

Smaakt het product, en is het zo min mogelijk bewerkt? Wat is de perfecte portiegrootte? Is het makkelijk transporteerbaar? Past het product bij het box-concept? Onze producten sluiten dus naadloos aan bij snack- en maaltijdboxen die de drempel van een gezonde leefstijl willen verlagen voor iedereen – op elk moment van de dag.

Sustainable2

CREËREN VAN
DUURZAAM BEWUSTZIJN

Onze snacks creëren op vele manieren duurzaam bewustzijn: zowel de verpakking als ook de inhoud en portiegrootte richten zich naar duurzaamheids-

vraagstukken zoals recycling en plastic afvalvermindering, de switch naar ecologisch verantwoorde voedingspatronen zoals vegetarisme en veganisme, en voedselverspilling.

Wil je meer weten over ons duurzaamheidsbeleid en hoe we het toepassen? Lees verder >

Contactformulier

Zijn onze bites de perfecte match voor jouw box?
Wij horen graag van je!

Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bellen op +3185 060 66 05.

“ONZE MISSIE IS HET OM MENSEN MET GEZONDE, KWALITATIEVE, DUURZAME EN ONBEWERKTE PRODUCTEN TE VERZORGEN. DIT DOEN WIJ ZO VEEL MOGELIJK IN HARMONIE MET HET MILIEU EN DE MENSEN WAAR WIJ MEE VERBONDEN ZIJN.”